Política de protecció de dades

Protecció de dades

Nom Web: elcandidatoidoneo.com
Responsable: Francesc Gelida Latorre.

Informació

La informació rebuda per elcandidatodoneo.com a través de la present pàgina Web serà tractada amb la màxima reserva i confidencialitat d’acord amb la normativa vigent.

elcandidatodoneo.com informa a l’usuari que les dades personals que pugui facilitar a través d’aquesta pàgina web seran tractades sota la responsabilitat de elcandidatodoneo.com amb la finalitat de gestionar els serveis proporcionats a través del present Portal d’Internet.

Les fafes que es recullen són: el correo electrònic, nom i dades tècniques de navegació. Per coneixer més sobre les cookies que fem servir, clica l’enllaç.

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recopilem les dades que es mostren en el formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’agents d’usuari del navegador per ajudar a la detecció d’spam.

elcandidatodoneo.com podrà utilitzar les dades identificatives i de contacte dels usuaris per mantenir-los informats sobre les activitats, productes i serveis de elcandidatodoneo.com o del responsable de la web, Francesc Gelida Latorre i que puguin resultar del seu interès.

En proporcionar les seves dades a través dels formularis inclosos en aquest web, vostè està donant el seu consentiment al tractament dels mateixos d’acord amb les condicions establertes en aquesta clàusula informativa.

Conservació de les dades

Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l’activitat, es mantingui la relació comercial, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals o fins que deixin de ser necessàries o pertinents per a la finalitat per a la qual haguessin estat recaptats o registrats .

Destinataris

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició portabilitat i oblit

Vostè pot sol·licitar en qualsevol moment l’accés a les seves dades personals, així com a la seva rectificació, oposició, cancel·lació, portabilitat i oblit. Per a això  haurà de dirigir-se a elcandidatodoneo.com  per correu postal a c/ Josep Carner 12, 08173 Sant Cugat del Vallès – Barcelona, o mitjançant correu electrònic a elcandidatodoneo@gmail.com

Seguretat en el tractament, procés informàtic i custòdia de dades

elcandidatodoneo.com declara i garanteix que manté els nivells de seguretat de protecció de dades personals d’acord amb la legislació vigent. Per això ha establert un Sistema de Gestió de la Protecció de Dades Personals per tal que tots puguin determinar i implantar els mitjans tècnics i organitzatius al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades facilitades pels usuaris, sense perjudici d’informar que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.